Bouhon

Bouhon bestaat sinds 1867. De firma vervaardigde toen een populair gamma zegellakken, lijmen en stempelinkten. In 1974 nam onze familie Tobias het bedrijf over. De kwaliteitsvolle Bouhon-lijm kwam steeds meer in de kijker te staan en de productie schoot de hoogte in. De onderneming groeide uit tot een volwaardig familiebedrijf: Etablissementen Tobias NV. Onder impuls van de volgende generatie breidde de zaak uit naar een heuse groothandel in speelgoed, school- en knutselmateriaal. En de lijm? Die maken we nog steeds zelf!

Voor wie?

Jouw groothandel in speelgoed, school- en knutselmaterialen

Voor wie? Van leveranciers, resellers tot speelgoedwinkels en knutselwinkels. Wij kunnen jou steeds verder helpen.

  • SchoolleveranciersBen je op zoek naar kwalitatief les- en knutselmateriaal voor jouw scholen? Ontdek dan snel het assortiment van Bouhon!
  • SpeelgoedwinkelsSpeelgoed voor kleine of grote speelvogels. Wij bieden een groot assortiment aan.
  • KnutselwinkelsLijmen, ecologische vingerverf, kralen, glitterpoeder en meer kan je bij Bouhon vinden.
  • ResellersOp zoek naar een leverancier met een groot assortiment aan speelgoed, school-en knutselmaterialen? Contacteer Bouhon!

Uren speelplezier met Bouhon!

Ben jij een schoolleverancier, reseller, speelgoed- of knutselwinkel? In het assortiment van Bouhon vind je alles wat je nodig hebt.

Knutsellijm, kantoorbenodigdheden schmink, speelgoed, kralen en parels en nog veel meer vind je in het assortiment. Benieuwd naar wat wij jou kunnen aanbieden?

Ontdek onze producten